RESULTATERFINANS

Visma blir størst på tallføring i Norden

Økonomiprogramvareselskapet Visma har kjøpt opp en rekke regnskapskontorer, og skiller nå disse ut i et eget selskap som blir Nordens største regnskapsfører.

15. okt. 2001 - 09:09
Øystein MoanVisma Service

Målet er å få nordisk markedsledelse innen økonomitjenester. Det nye selskapet samler 40 selskaper og avdelinger som arbeider i sine respektive lokalmarkeder i Norge, Sverige, Danmark og England. De skal tilby fullskala tjenesteleverandør av regnskap og økonomitjenester, bemanning, inkasso og fordringsadministrasjon. Visma Services har en klar ambisjon om videre ekspansjon i Norge og internasjonalt, skriver Visma i sin børsmelding.

Visma har i dag 1.100 ansatte. Av disse går hele 800 ut i Visma Service. Moan mener at den nye konstellasjonen nå bidrar til en kraftig restrukturering av regnskapsbransjen.

- En konsolidering i den størrelsesorden som Visma Services representerer, utfordrer en heller konservativ bransje. Som breddeleverandør representerer vi noe nytt og spennende som også vil få en konsolideringseffekt i en bransje som domineres av mindre aktører, sier han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.