Visma er klar med et Vista-grensesnitt

Visma er klar med et Vista-grensesnitt

Visma mener å være verdens første med grensesnitt tilpasset Vista og Office 2007.

Microsoft lanserer i dag nyeste versjon av Office 2007 og Windows Vista. Som første programvareutvikler i verden har norske Visma Software utviklet programvare med med det nye systemets brukergrensesnitt, basert på samme verktøy som Office 2007, heter det i en pressemelding fra Visma.

– Dette dreier seg om å gjøre mer eller mindre avansert funksjonalitet lett tilgjengelig for allmenne brukere. Hvor mange har ikke opplevd å lete forgjeves etter ønskede funksjoner i menystrukturen, mens man jobber i et IT-program, uten å finne frem. Fremtidens brukeropplevelse skal være enklere og mer effektiv, med lett tilgjengelig funksjonalitet i dataprogrammene tilpasset dine og mine behov. Det er en ny måte å navigere på: Fremtiden består av bedre visuelle brukeropplevelser, sier Bjørn Ingier, administrerende direktør i Visma.

Det nye verktøyet for utvikling og design av «brukeropplevelsen» i Vista kalles Ribbons. Det er dette Visma har benyttet for den nyeste versjonen av selskapets økonomistyringsprogram, Visma Business.

– Dette er gjort etter særskilt avtale med Microsoft, presiserer Ingier.

Til toppen