Visma kjøper finsk mobilutvikler-selskap

Et finsk selskap skal gi Vismas kunder mobile grensesnitt til sine økonomisystemer

Visma kjøper finsk mobilutvikler-selskap

Et finsk selskap skal gi Vismas kunder mobile grensesnitt til sine økonomisystemer

Visma har kjøpt det finske selskapet 4Field Oy, som utvikler programvare og grensesnitt for mobile løsninger innen ERP (Enterprise Resource Planning). Oppkjøpet er et ledd i Vismas satsning på nye tjenester tilpasset mobile og nettbaserte brukere.

- Nettbaserte og mobile tjenester som kommuniserer med de tradisjonelle kjernesystemene vi leverer, er et av våre hovedsatsingsområder, sier Bjørn A. Ingier, administrerende direktør i Visma Software.

Han viser til at bruken av mobile løsninger øker, og det samme gjør forventningene til økt tilgang på informasjon og data fra økonomisystemene.

- Fremover må vi være i stand til å tilby våre kunder mobile og nettbaserte grensesnitt mot ERP-systemene. Disse nye løsningene vil medføre at flere brukere kan være i kontakt med bedriftens kjernesystemer, sier han.

Den brukervennligheten og tilgjengligheten mobile og nettbaserte grensesnitt gir, åpner for at kjernesystemene kan benyttes av alle ansatte i en virksomhet, mener Bjørn A. Ingier.

4Field har utviklet mobile grensesnitt for økonomisystemer siden 1997. Etter å ha samarbeidet med Visma i ett år, og fått kunnskap om Vismas rikholdige internasjonale kundebase, deres utviklingsmiljø og systemportefølje, var det helt naturlig å inngå denne avtalen, sier Kimmo Laakkonen, administrerende direktør i 4Field Oy.

Til toppen