AVTALER & KONTRAKTER

Visma kjøper finsk mobilutvikler-selskap

Et finsk selskap skal gi Vismas kunder mobile grensesnitt til sine økonomisystemer

27. juni 2008 - 10:49

Visma har kjøpt det finske selskapet 4Field Oy, som utvikler programvare og grensesnitt for mobile løsninger innen ERP (Enterprise Resource Planning). Oppkjøpet er et ledd i Vismas satsning på nye tjenester tilpasset mobile og nettbaserte brukere.

- Nettbaserte og mobile tjenester som kommuniserer med de tradisjonelle kjernesystemene vi leverer, er et av våre hovedsatsingsområder, sier Bjørn A. Ingier, administrerende direktør i Visma Software.

Han viser til at bruken av mobile løsninger øker, og det samme gjør forventningene til økt tilgang på informasjon og data fra økonomisystemene.

- Fremover må vi være i stand til å tilby våre kunder mobile og nettbaserte grensesnitt mot ERP-systemene. Disse nye løsningene vil medføre at flere brukere kan være i kontakt med bedriftens kjernesystemer, sier han.

Den brukervennligheten og tilgjengligheten mobile og nettbaserte grensesnitt gir, åpner for at kjernesystemene kan benyttes av alle ansatte i en virksomhet, mener Bjørn A. Ingier.

4Field har utviklet mobile grensesnitt for økonomisystemer siden 1997. Etter å ha samarbeidet med Visma i ett år, og fått kunnskap om Vismas rikholdige internasjonale kundebase, deres utviklingsmiljø og systemportefølje, var det helt naturlig å inngå denne avtalen, sier Kimmo Laakkonen, administrerende direktør i 4Field Oy.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra