Abonner
RESULTATERFINANS

Visma kjøper trønderselskap

– DI Systemer er eksperter innen ERP for regnskapsbyråer, sier Visma-sjefen.

For Visma og administrerende direktør Øystein Moan betyr kjøpet av DI Systemer et sterkere fotfeste i Trøndelag, samt tilgang til nøkkelkompetanse for videreutvikling av «ledende produkter»
For Visma og administrerende direktør Øystein Moan betyr kjøpet av DI Systemer et sterkere fotfeste i Trøndelag, samt tilgang til nøkkelkompetanse for videreutvikling av «ledende produkter» Bilde: Visma

Visma har avtalt å kjøpe Trondheim-baserte DI Systemer, går det fram av en pressemelding.

DI Systemer har 50 ansatte, og kontorer i Trondheim og Oslo. De tilbyr produkter innen ERP, og har over 2000 kunder.

– DI har bortimot 30 års erfaring, og er å regne som eksperter innenfor ERP for regnskapsbyråer. Både ansatte og kunder vil nå få tilgang til en omfattende Visma-portefølje av programvare og tjenester, sier Øystein Moan, administrerende direktør i Visma.

Kjøpet av DI gjør at Visma utvider porteføljen av produkter og tjenester for små og mellomstore norske bedrifter, heter det. DIs utviklingsavdeling i Trondheim vil utgjøre et «kompetansesenter for programvare til regnskapsbyråer». Visma sier det er viktig for dem å «fortsette å utvikle ledende produkter tilpasset lokale nordiske markeder».

5. juni kunngjorde Visma at de satser på skyen med et helt nytt ERP-system, døpt Visma.net.

Dette systemet er nyutviklet fra grunnen av for å kunne erstatte løsningene som Visma tilbyr i dag, også til sine største kunder. Formell lansering er til høsten, nærmere bestemt 6. september.

    Les også:

Les mer om: