Visma søker norgessjef for tjenester

Visma-sjef Øystein Moan vil ha kontroll på tjenestemarkedet, og søker en leder.

Visma-sjef Øystein Moan vil ha kontroll på tjenestemarkedet, og søker en leder.

Visma-sjef Øystein Moan har gjennom flere oppkjøp gjort selskapet sitt til den største aktøren innen økonomi- og forretningssystemer i Norge, blant annet Micro80 og SPCS. Senere har Moan kjøpt en rekke regnskapsbyråer.

Nå vil Moan ha bedre kontroll på tjenester innen regnskap og lønn. I en annonse i dag søker han etter egen norgesdirektør for Visma Services. Oppgaven er å sikre lønnsomhet og vekst i dette stadig voksende markedet.

Visma Services er et eget selskap under konsernet Visma. Selskapet, som tilbyr outsourcingstjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning, har vokst seg til en betydelig størrelse med 650 ansatte fordelt på 40 kontorer i Norge.

Visma er største når man måler omsetning, mens konkurrenten Mamut er størst i Norge når man teller antall brukere.

– Visma merker trykket fra selskaper som vil gå over fra manuelle til digitale behandlingsmetoder av bilag og lønnsmateriell, sier hodejeger Magne Amundsen i Visindi.

Visma Services er i dag lokalisert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Fram til nå har Ada Kjeseth ledet både norgeskontoret og Norden. Når den nye norgessjefen er på plass, vil Kjeseth konsentrere seg om Norden.

– Den nye sjefen bør være samlende og målrettet, ettersom han eller hun skal styre 40 kontorer i Norge, sier Amundsen til digi.no.

Til toppen