Vista SP1 «release candidate» er klar

En avansert beta av en viktig oppgradering av Vista er klar til nedlasting.

Vista SP1 «release candidate» er klar

En avansert beta av en viktig oppgradering av Vista er klar til nedlasting.

Microsoft la i går ut Windows Vista Service Pack 1 (SP1) Release Candidate (RC) på Microsoft Connect, heter det i en melding fra selskapet.

SP1 vil være tilgjengelig for abonnenter på MSDN og TechNet i løpet av i dag, 6. desember, og legges ut for allmenn tilgjengelighet neste uke på Microsofts Download Center.

Det endelige produktet av Windows Vista SP1 lanseres i første kvartal av 2008. Konkret lanseringsdato bestemmes av omfanget på tilbakemeldinger rundt RC fra kunder og partnere. Målet er å levere et godt testet produkt av høy kvalitet når dette kommer på markedet i 2008, skriver informasjonsansvarlig Kristin Fjeld i Microsoft Norge.

Windows Vista SP1 skal inneholde forbedringer og oppdateringer rundt sikkerhet, ytelse og pålitelighet, og gir støtte til ny maskinvare og forskjellige standarder. SP1 inneholder alle oppdateringene som er kommet siden Vista ble lansert i januar i år. Videre er det forbedret ytelse og pålitelighet innen filkopiering, nettsurfing og «vekking» når PC-en er satt i søvnmodus. Dessuten er installasjonstiden redusert, og Vista krever mindre diskplass. På driftssiden er det visse forbedringer, blant annet at BitLocker kan brukes til å kryptere flere volumer.

    Les også:

Til toppen