VM-resultater på mobilen

Interessert i fotballresultater fra Fotball-VM? Telenor Mobils Mobilinfo-tjeneste gir alle fotballinteresserte med GSM-telefon muligheten til å holde seg løpende oppdatert, inkludert pauseresultatene.

Telenor Mobil regner med at meldingene fra fotball-VM vil bli et populært tilbud, i likhet med tilsvarende tjeneste i forbindelse med vinter-OL og Withbread. Den som vil holde seg oppdatert bestiller enten siste nytt og mottar en melding, eller ber om varsling når et kampresultat eller en nyhet foreligger.

- Det er ikke usannsynlig at vi slår rekorden fra siste vinter-OL. Da var vi oppe i 200.000 - 250.000 mobilinfomeldinger per uke, sier informasjonssjef i Telenor Mobil, Anne Karin Augland.

Ved å be om "vm resultat" får brukeren siste kampresultat som er kommet inn. Ved å be om "vm nyhet" får brukeren siste nytt fra VM, det kan gjelde spillere, skader, eller liknende (ikke resultater). Ved å sende VM + dato, f.eks.: "vm 1006" får brukeren oversikt over VM-sendinger på NRK 1, NRK 2, og TV 3.

For å motta meldinger om resultater og nyheter fortløpende, må brukeren skrive "varsle" foran kommandoen, f.eks.: "varsle vm resultat". Meldingsformidlingen for fotball-VM skjer i samarbeid med Verdens Gang som sørger for at tjenesten er oppdatert døgnet rundt. Det koster en krone å motta en melding.

Til toppen