Vokser voldsomt på SAP-bølgen

Uten oppkjøp klarte konsulent-selskapet Bouvet å løftet omsetningen med hele 43 prosent i fjor.

Uten oppkjøp klarte konsulent-selskapet Bouvet å løftet omsetningen med hele 43 prosent i fjor.

Det mellomstore konsulentselskapet Bouvet er et av mange selskaper som nå legger frem sterke 2005-tall, men det er ikke mange som klarer å matche Bouvet-tallene.

Omsetningen i 2005 økte med friske 43 prosent fra 2004. Veksten har kommet uten oppkjøp og mange selskaper sliter ofte med lavere resultater i slike sterke vekst og investeringsperioder.

Men Bouvet-sjef Sverre Hurum økte resultatet med 80 prosent sammenlignet med året før.

Bouvet oppnådde i 2005 et resultat før skatt på 22,9 mill.kr. Omsetningen i samme periode var 220,4 millioner kroner, noe som gir en resultatmarginen på 10,4 prosent.

- Vi er godt fornøyd med resultatet, spesielt hyggelig er det at vi klarer å øke resultatmarginen i en periode hvor antall ansatte vokser med 30%. Veksten fortsetter, og antall ansatte har økt med 25 i første kvartal 2006, uttaler økonomidirektør Erik Stubø.

Bouvet har 225 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim. Selskapet har satset inne fire områder: Portal, integrasjon mot portal, utvikling av skreddersydde applikasjoner og implementering av SAP-systemer. Særlig det siste har vært et marked med sterk vekst i fjor.

Til toppen