PERSONLIGTEKNOLOGI

Voldsom vekst etter åpning

Trafikken eksploderte på Google+ forrige uke.

Trafikken fra amerikanske brukere eksploderte etter på Google+ etter at de åpnet opp tjenesten forrige uke.
Trafikken fra amerikanske brukere eksploderte etter på Google+ etter at de åpnet opp tjenesten forrige uke.

Forrige uke ble det kjent at man ikke trenger å være invitert inn for å benytte seg av Google+, søkekjempens sosiale nettverk.

Dermed løftet trafikken seg betydelig, melder nyhetsbyrået Bloomberg News, som viser til analysebyrået Experian Hitwise.

I forrige uke fikk selskapet omtrent amerikanske 15 millioner besøkende, noe som er en betydelig vekst fra uken før da antallet besøkende var på 1,1 millioner brukere. Tallene som analysebyrået opererer med er amerikanske brukere. Det er ikke kjent hvilke trafikktall Google+ har ellers i verden.

Som digi.no meldte forrige uke har også Google lagt til søkemuligheter i den sosiale plattformen. De har også inkludert flere spilltjenester, som Angrybird og Farmville.

Hvor mange brukere tjenesten har er enda en godt bevart hemmelighet, men Google opplyste i forrige uke om at brukerne hver dag deler og mottar mer enn 1 milliarder poster, bilder og annet innhold.

Det er imidlertid langt opp til Facebook, som mandag meldte at de har fått over 50 millioner nye brukere siden juli. Dermed er den populære og dominerende sosiale nettjenesten brukt av hele 800 millioner mennesker.

    Les også:

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.