RESULTATERFINANS

Vurderer samarbeid med Telenor Bedrift

Konserndirektør i Ark, Jan Erik Standahl, utelukker ikke at Ark velger å inngå et nært samarbeid med Telenor Bedrift. Cinet har i dag en samarbeidsavtale med Telia.

Jørgen Christiansen
27. jan. 1998 - 14:12

Ark-datteren Cinet har siden 1995 hatt et samarbeid med Telia. Avtalen er utformet med tanke på at både Telia og Cinet skal ha muligheten til å være totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I dag er det mest konkrete resultatet driftingen av en datasentral hvor blant annet NetCom, Byggholdt og Widerøe er kunder.

På spørsmål om Ark vil videreføre dette samarbeidet, svarer Jan Erik Standahl at de "ennå ikke har tatt endelig stilling til hva som skal gjøres med den avtalen vi har hatt med Telia."

- Slik du nå markedsfører Ark ligger det vel i kortene at du trenger mer kompetanse og flere løsninger på kommunikasjonssiden?

- Det er helt klart - vi regner for eksempel med at vi vil ønske å selge linjekapasitet sammen med andre produkter og tjenester.

- Og da er du raskt i konkurranse med Telenor Bedrift - eller ser du for deg et samarbeid med dem?

- Det er forsåvidt det jeg sier. Vi ser blant annet på muligheten for et samarbeid med Telenor Bedrift, forklarer en meget opptatt Ark-skipper.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.