Wang trakk 26.000 til New Orleans

Den lett aldrende Charles Wang, grunnlegger og nå styreformann for Computer Associates, leder et selskap i vanvittig medvind. 20.000 kunder har hostet opp 15 til 20 tusen kroner for å komme til New Orleans, i tillegg til 6.000 CA-ansatte som kom seilende inn på fire cruiseskip.

CA har også kusket inn 300 av sine nærmeste venner i industrien til å stille ut under konferansen, en utstilling som dermed alene blir betydelig større enn de største generelle messene i Norge.

CA gikk nylig ut med en prognose for fjerde kvartal, avsluttet 31. mars. Prognosen antyder en omsetning på 1,46 milliarder dollar, opp fra 1,21 samme kvartal i fjor. For året som helhet ventes omsetningen å ende på 4,7 milliarder dollar, en vekst på 18 prosent på de fire milliardene året før. Resultatet, de stadige oppkjøpene ekskludert, blir på to dollar og ti cent pr aksje for fjoråret.

Selskapet tjener altså meget godt på sine programvareprodukter, mer enn nok til å forsvare de fire cruiseskipene som kom seilende inn fra Miami med CA-ansatte på "kick-off". Blant dem, de beste guttene i den europeiske klassen, Computer Associates Norway, med Terje Langlete i spissen.

Etter det digi.no forstår vil CA i Norge kunne skilte med nysalg rundt 130 millioner kroner i Norge i fjor. Fordelt på 25 ansatte, blir det 5,2 millioner pr hode.

Det bringer det norske datterselskapet opp i eliteklassen i internasjonal sammenheng.

Til toppen