WAP deg til ny jobb

Jobpilot - som også hevder å være Europas største arbeidsmarked på Internett - gjør nå sin formidlingstjeneste tilgjengelig via mobiltelefon.

Jobpilot - som også hevder å være Europas største arbeidsmarked på Internett - gjør nå sin formidlingstjeneste tilgjengelig via mobiltelefon.

Som første jobbformidler lanserer Jobpilot i dag sin WAP-tjeneste, skriver selskapet i en pressemelding.

- Nå blir det enda lettere å få tilgang til de gode stillingene, kommenterer Robert Perz, som er daglig leder for Jobpilot i Norge.

Han legger til at det er strategisk viktig for Jobpilot å være først ute med å gjøre sine tjenester tilgjengelig på mobiltelefon. Tjenesten kan nå lastes ned på WAP-telefoner fra adressen wap.jobpilot.de. Om få uker blir den også tilgjengelig på adressen wap.jobpilot.no.

- Man går ganske enkelt inn og søker på ledige stillinger, på samme måte som på Internett. Man kan for eksempel be om de nyeste stillingene eller om stillinger bare i Norge. Når man har funnet en stillingsannonse som er interessant, er det bare å taste inn sin epost-adresse, og man får automatisk annonsen tilsendt, forklarer Perz i pressemeldingen.

Jobpilot, som åpnet sin tjeneste i Norge rett før jul i fjor, har nå 300 ledige stillinger liggende inne i den norske basen. Perz understreker at dette dreier seg om kvalifisert arbeid og at det er reelle stillinger som ikke er kopiert over fra vikarbyråer eller arbeidsformidlingen. Én av fem annonserte stillinger er på ledernivå.

- Flere medier har den siste tiden vært opptatt av kunstig oppskrudde verdier på internettselskapene og av riktigheten av antall annonser og treff som blir opplyst. Vi i Jobpilot har hele tiden lagt vekt på at vi skal ha reelle, egenproduserte annonser, og vi går aldri ut med tall som vi ikke har 100 prosent dekning for, sier Perz i pressemeldingen.
Les digi.no sin sak om temaet:
Internetts magiske besøkstall

Jobpilot ble startet under navnet Jobs & Adverts i Tyskland i 1995, og er nå representert i 17 land. Foruten Tyskland er tjenesten etablert i Norge, Sverige, Frankrike, Storbritannia, Sveits, Østerrike, Italia, Spania, Polen, Belgia, Nederland, Ungarn og Tsjekkia, samt USA, Singapore og Thailand.

Etablering i Danmark er rett rundt hjørnet.

Til toppen