BEDRIFTSTEKNOLOGI

WAP-telefon til tusen kroner

I løpet av denne uken kan du få WAP-telefon i butikken til rundt 1000 kroner. I samarbeid med Motorola tilbyr Telenor WAP-telefonen T2288, som blir en del av Telenors påskekampanje.

Frode Eriksen
13. mars 2000 - 14:16

Tilbudet er i første rekke beregnet på Telenors egne kunder som også oppnår de gunstigste prisene.

Telenor Mobil samarbeider nå med flere mobiltelefonleverandører, og sannsynligvis vil det komme flere rimelige modeller på markedet før påske.

Motorola T2288. <i>Foto:  Motorola</i>
Motorola T2288. Foto:  Motorola

Men først ut som volumleverandør er altså Motorola. - Ved å levere et stort volum Motorola T2288 til en såpass hyggelig pris, regner vi med at WAP-telefoner blir allemannseie i løpet av kort tid, sier salgsdirektør i Motorola Norge, Roy Larsen. Telenor Mobil har selv bestilt 1500 Motorola T2288 til egne ansatte.

Terminalen har en skjerm som viser opptil fem linjer og vil ha batterikapasitet på opptil 140 til 210 minutters taletid eller 100 til 135 timers stand-by tid.

- Norge et av verdens billigste land å ringe i og nå får nordmenn også gleden av verdens billigste WAP-telefoner. Dette er en aldri så liten prisrevolusjon, sier fungerende informasjonsdirektør i Telenor Mobil, Jo Heldaas.

Motorolas T2288-terminal er ikke tilpasset "samtale venter" eller det å legge inn egne bokmerker.

I forbindelse med påskekampanjen lanserer Telenor sin egen WAP-portal; "djuice.com", som skal erstatte dagens WAP-portal. Denne portalen er åpen for alle, og på Internett-siden med samme navn finner du en omfattende oversikt med enda flere lenker, og dessuten brukerveiledninger for alle WAP-telefoner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra