BEDRIFTSTEKNOLOGI

Web-kombo fra Adobe

Adobe Systems' nye kombo-pakke gir web-snekkere de verktøy de trenger for å bygge og vedlikeholde et web-sted.

Jens Kanden
14. juni 1997 - 15:21

Web-mestre og web-snekkere kan glede seg. Adobe har samlet tre av sine kraftigste web-verktøy i en pakke. For $149 får man Adobes HTML-verktøy - Pagemill 2.0, web-styringsverktøyet SiteMill 2.0, og Photoshop LE 3.05 - lettversjonen av selskapets kjente billedbehandlingsverktøy.

Samlepakken skal strømlinjeforme prosessen med å skape og styre web-steder. PageMill inneholder nødvendige hjelpemidler for å produsere de HTML-sidene, mens Photoshop LE gjør det mulig å behandle og manipulere web-grafikk. SiteMill brukes til å holde styr på et web-sted.

I SiteMill 2.0 har man fått search-and-replace-funksjonen som mange har etterspurt. Som i SiteMill 1.0 struktureres web-sted i et hierarki med mapper - tilsvarende Finder i Mac OS. Man får oversikt over interne og eksterne lenker, også til Portable Document Format-filer.

- Denne pakken gir deg definitivt det du trenger for å skape og drive et web-sted, sa Sean McKenna, Internett produktsjef hos Adobe, til MacWEEK.

Kombo-pakken koster $149. SiteMill 1.0-brukere og PageMill 2.0-brukere kan oppgradere til samlepakken for $19.95. SiteMill 1.0-brukere som kun ønsker å oppgradere til SiteMill 2.0, kan gjøre det vederlagsfritt via Adobes nettsted.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.