BEDRIFTSTEKNOLOGI

Webcom solgt - Hood overtar

Avhopperne fra Santech, med nøkkelpersoner som Bjørn-Erik Tholfsen, Gunnar Bjønnes og Tom Thygesen i spissen, bygger nå opp en internettorientert konstellasjon av selskaper. Webcom er siste selskap inn i folden.

Pål Leveraas
10. des. 1996 - 21:15

WebCom ble eiet av SiO Data inntil tirsdag. Da ble det kjent at Computerland overtar SiO, men uten Webcom og SiO-butikken. Senere på dagen ble det offentliggjort at datterselskapet WebCom overtas av Hood Invest.

"Med våre partnere vil vår organisasjon variere fra 9-100 ansatte fordi vår virtuelle organisasjon også omfatter nære partnere som f.eks. GRID Strategisk Design (Design), Software Innovation (innhold), Parmann Presseservice (statisk innhold) og Telenor Online (aksess- og prosjektsamarbeid)", skriver en lykkelig administrerende direktør Rune Semundseth i en melding til digi:

Han understreker at han i lengre tid har ønsket seg "mer visjonære og involverte eiere". Om det er hans sluttattest til SiO, samt en infam "hei-og-ha-det"-hilsen til de nye SiO-eierne i Computerland skal være usagt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.