BEDRIFTSTEKNOLOGI

Wicom og Sybase innleder samarbeid

Den norske produsenten og leverandøren av trådløst nettverk, Wicom, har innledet et samarbeid med Sybase i Norden.

Helge Lunde
18. okt. 2000 - 11:03

I en pressemelding fra Wicom i dag fremkommer det at selskapet har inngått en avtale med databaseleverandøren Sybase om utvikling og markedsføring av mobile datasystemer i Norden. Det amerikanske selskapet med eget kontor i Oslo har i de siste årene satset sterkt på utvikling av dataløsninger for bruk på mobile terminaler og mobilkommunikasjon, og har med flere ulike løsninger kapret store markedsandeler.

Wicom har med sine 15 års erfaring på utvikling av systemer for mobile terminaler, kapret posisjonen som Skandinavias største leverandør av mobile forretningssystemer. Med over 400 kunder og 40.000 installerte mobile terminaler, tar selskapet nå skrittet ut i Internett-verdenen, heter det i meldingen.

Avtalen med Sybase skal således gi en god match med Wicoms applikasjoner, og samarbeidet vil medføre utvikling av en rekke nye standardiserte systemer som skal markedsføres i alle Skandinaviske land.

Avtalen med Sybase vil være et viktig grunnlag for en positiv utvikling i Wicom fremover, og er særlig viktig for den delen av virksomheten som opererer innenfor logistikkområdet. Denne positive utviklingen ser vi nå kommer senere enn forventet, og vil først få vesentlig betydning for resultatene til konsernet i 2001, heter det til slutt i meldingen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.