NETTVERK OG INFRASTRUKTUR

Wifi og 5G intensiverer kampen om kontornettverket

De to største trådløse teknologiene har startet en kamp for å transportere data rundt på arbeidsplassene. I Danmark har Telenor installert innendørs 5G-dekning på kontorene i Aalborg og København, mens en ny og større utvidelse av wifi er på trappene, med ekstra båndbredde.

På Telenors kontorer i Aalborg og København kan ansatte nå sette inn et SIM-kort i datamaskinen eller mobiltelefonen og deretter gå online via selskapets 5G-nettverk.
På Telenors kontorer i Aalborg og København kan ansatte nå sette inn et SIM-kort i datamaskinen eller mobiltelefonen og deretter gå online via selskapets 5G-nettverk. Illustrasjonsfoto: Telenor
Laurids Hovgaard, Ing.dk
20. juli 2021 - 12:00

De fleste har sannsynligvis opplevd frustrasjon ved å ta med en bærbare datamaskin til et annet rom for å holde en videomøte. Først strever datamaskinen med å fange riktig wifi-signal, og underveis flimrer og hakker forbindelsen fordi det sitter for mange på samme åpne nettverk.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.