Win.HLP-gründer slutter

Gründeren Shahzad Rana slutter i Win.HLP, men han flytter ikke ut av kontorbygget. Rana begynner som direktør med ansvar for investeringer i teknologiselskaper i Micro Holding Invest, som er hovedaksjonær i Win.HLP og holder til i samme bygg på Lysaker.

Gründeren Shahzad Rana slutter i Win.HLP, men han flytter ikke ut av kontorbygget. Rana begynner som direktør med ansvar for investeringer i teknologiselskaper i Micro Holding Invest, som er hovedaksjonær i Win.HLP og holder til i samme bygg på Lysaker.

Shahzad Rana skal begynne i Micro Holding Invest i løpet av våren, og vil bli foreslått som styremedlem i Win.HLP på vårens ordinære generalforsamling, skriver selskapet i en pressemelding.

Micro Holding Invest er morselskapet til Win.HLP med sin eierandel på 66 prosent. Micro Holding Invest eies av Bjørn Fritzvold, Jan Skøien og Shahzad Rana.

Rollen som administrerende direktør i Win.HLP overlot Rana til Edvard Heen i august/september i fjor.

Rana sier til digi.no at han har vært uten formell tittel i selskapet siden Heen overtok som administrerende direktør.

- Jeg har jobbet med strategi, og har hjulpet til der selskapets behov har vært størst, sier han.

Rana forteller at han har vært bestemt på å slutte siden Heen kom inn. Det her vært en bevisst tanke.

- Jeg trenger nye utfordringer. Selskapet begynner å bli såpass etablert. Jeg er den typen som fort kjeder meg når det blir for etablert. Jeg har hatt et ønske om å bruke mer av min tid på det jeg synes er aller mest utfordrende – produkt- og teknologiutvikling, sier Rana i pressemeldingen. - Vi har derfor arbeidet med å finne en løsning som er tilfredsstillende også for kollegene mine i Win.HLP, og med denne løsningen vil vi også i fremtiden arbeide tett sammen.

- I Micro Holding Invest får jeg igjen muligheten til å jobbe med å utvikle teknologiske plattformer, og i tillegg skal jeg jobbe med andre utviklingsprosjekter. Dette er en utfordring jeg ser frem til, sier Rana avslutningsvis.

Rana skal fremdeles bistå selskapet der ledelsen føler de trenger hans kompetanse. Administrerende direktør Edvard Heen i Win.HLP er glad for at selskapet fortsatt kan nyte godt av Ranas kapasitet og kompetanse.

- Det at vi fortsatt kan dra nytte av Ranas kunnskap om vår teknologiske plattform og våre produkter er viktig for oss. På noen av våre store kundeprosjekter får han en sentral rolle. Rana er en miljøskaper, og i så måte er det viktig for oss ansatte i Win.HLP at vi fortsatt kan glede oss over hans energi og entusiasme, sier Heen.

Til toppen