Windows 7-beta blir forsinket julegave

Betautgaven ble ikke klar i tide, men nå er datoen klar.

Windows 7-beta blir forsinket julegave

Betautgaven ble ikke klar i tide, men nå er datoen klar.

Microsoft hadde opprinnelig antydet at den første betaversjonen av Windows 7 skulle deles ut under Professional Developer Converence og Windows Hardware Engineering Conference denne høsten, men betaversjonen ble ikke ferdig i tide.

I stedet ble en prebeta-versjon delt ut. Denne versjonen mangler en del funksjonalitet som kan ventes i betautgaven, i tillegg til at den nok er mindre stabil.

Microsoft har lovet at den første betaversjonen skal gjøres tilgjengelig tidlig på nyåret. Nå er det klart at de som får den først, er utviklere som deltar under en serie MSDN Developer Conference-arrangementer Microsoft arrangerer i USA fra desember til februar.

På denne siden går det fram at de som deltar under konferansene som arrangeres i desember, vil få tilsendt betaen på en DVD i ettertid. Men Microsoft planlegger at betaversjonen skal deles ut ved arrangementene fra og med den 13. januar.

Microsofts Keith Combs skriver her i en kommentar til sitt eget blogginnlegg at det kan være at deltakerne ved konferansene i desember vil motta DVD-ene tidligere (eller senere) enn dette.

    Les også:

Til toppen