BEDRIFTSTEKNOLOGI

Windows 7 er ferdig

Det samme gjelder også Windows Server 2008 R2.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
23. juli 2009 - 08:18

Microsoft kunngjorde under selskapets årlige salgskickoff i Atlanta at RTM-utgavene (release to manufacturing) av Windows 7 og Windows Server 2008 R2 er klare. Dette er de versjonene av operativsystemene som skal komme i salg.

Microsoft skal allerede være i ferd med å sende operativsystemene ut til pc- og serverprodusenter og produksjonspartnere.

Den endelige vesjonen av Windows 7 er build 7600, opplyser Microsofts Brandon LeBlanc i dette blogginnlegget.

En gjennomgang av når Windows 7 vil bli tilgjengelig for ulike grupper, finnes i denne artikkelen.

Oliver Rist, teknisk produktsjef for Windows Server-markedsføring skriver om ferdigstillelsen av Windows Server 2008 R2 i dette blogginnlegget.

Evalueringsutgaver av Windows Server 2008 R2 skal gjøres tilgjengelige i første halvdel av august. Den fulle versjonen av serverprogramvaren blir tilgjengelig for kunder med Software Assurance i andre halvdel av august.

Rist opplyser forøvrig at kunder med Windows Server 2008 ikke trenger å kjøoe nye Client Acces Licenses (CALs) for å oppgradere til Windows Server 2008 R2.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.