BEDRIFTSTEKNOLOGI

Windows 7 kan lastes ned nå

Torsdag kveld gjorde Microsoft det nye operativsystemet tilgjengelig for mange.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
6. aug. 2009 - 19:37

Microsoft la i kveld ut Windows 7 for nedlasting på tjenestene MSDN, MSDNAA, Connect og Technet. Alle med abonnement som inkluderer nedlasting av programvare, skal nå laste ned det nye operativsystemet, som er tilgjengelig samtlige versjoner, riktignok kun med engelsk språkdrakt.

Men det ser ut til at en språkpakke for operativsystemet, som etter alt å dømme inkluderer norsk, også er tilgjengelig nå.

digi.no har tester nedlastingen fra MSDN, noe som går greit, men ikke spesielt fort - en gjennomsnitthastighet på 1,24 megabit per sekund så langt, noe som betyr at det vil ta noen timer å få lastet ned den omtrent tre gigabytes store ISO-filen.

Vi opplevde heller ikke noe problem å få generert produktnøkler.

For mange vil nå valget stå mellom 32-bits x86-utgaven og 64-bits x64-utgaven. digi.nos søsternettsted, Dinside.no, har en artikkel om hva man bør velge.

Les også kommentarene til artikkelen, skrevet av folk med ulike erfaringer om dette.

Utgivelsene nå i kveld er bare de første i en serie med utgivelser til Microsoft ulike kundegrupper. En gjennomgang av de ulike datoene finnes i <818980>denne artikkelen.

De aller fleste vil likevel måtte vente til den 22. oktober før de får kjøpe Windows 7 eller en ny pc med operativsystemet ferdig installert.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.