BEDRIFTSTEKNOLOGI

Windows 95 får SQL og DCOM

Microsoft inkluderer viktig Windows NT teknologi i Windows 95. I 1997 får Windows 95 native versjon av SQL Server og Microsoft vil også lansere DCOM for Windows 95.

Jens Kanden
6. sep. 1996 - 10:00

Microsoft integrerer viktig Windows NT teknologi i Windows 95 plattformen.

I 1997 leverer Microsoft en native versjon av SQL (Structured Query Language) Server, uttalte Paul Flessner, sjef for SQL Server utvikling i Microsoft på en SQL Server utviklingskonferanse igår. Han gav ingen spesifikk informasjon om hvor og når utviklere kan få tak i betaversjoner.

Microsoft vil senere denne måneden annonsere at de har skrevet om DCOM (Distributed Component Object Model), sin objektarkitektur, for Windows 95. Microsoft har tidligere annonsert at de vil gjøre DCOM tilgjegelig i både Windows 95 og NT miljøer, men har ikke gitt noen detaljer om tilgjengelighet.

Disse forbedringene vil gjøre Windows 95 til en mer intelligent klient. Man kan sette opp en SQL Server til å kommunisere direkte med en Windows 95 klient slik at den vet når og om data har blitt oppdatert. På denne måten sparer man båndbredde ved å unngå polling etter data hele tiden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.