BEDRIFTSTEKNOLOGI

Windows-forsinkelse gir Apple åpning

Den mye omtalte forsinkelsen av ny Windows til 1998, gir Apple et lite pusterom. Apple får lansere Mac OS 8.0 i fred for Microsofts enorme Windows-kampanje.

Jens Kanden
1. apr. 1997 - 16:00

Den mye omtalte forsinkelsen i Memphis - neste versjon av Windows - gir Apple et lite markedsmessig pusterom. Apple lanserer Mac OS 8.0 til sommeren og slipper å gjøre det i kjølvannet av Microsofts enorme markedsapparat. Microsoft er kjent for å slå skikkelig på stortrommen ved Windows-lanseringer.

- Våre venner i Redmond gir oss mulighet til å demonstrere overfor våre kunder at Mac OS er det beste operativsystemet på markedet, uttalte Russel Brady, talsmann i Apple Computer til PC Week.

Apple har ikke bestemt seg for om de skal endre markedsføringsplanene som følge av Windows-forsinkelsen, men selskapet har ingen planer om å fremskynde utviklingen av Rhapsody - selskapets neste generasjons operativsystem, i henhold til Brady.

Det kan se ut som om Memphis blir lansert på samme tid som testversjonen av Rhapsody kommer. Første komplette versjon av Rhapsody kommer et stykke ut i 1998.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.