Windows NT 4.0 videreutvikles stadig

Microsoft har gitt ut nok en servicepakke til Windows NT 4.0. Dette er den sjette i rekken, men den vil trolig ikke bli den siste.

Microsoft har gitt ut nok en servicepakke til Windows NT 4.0. Dette er den sjette i rekken, men den vil trolig ikke bli den siste.

Microsoft la i forrige uke ut den sjette servicepakken til Windows NT 4.0 på selskapets nettsted. Servicepakken er av den kumulative typen, det vil si at den også inneholder oppdateringene i de tidligere servicepakkene til operativsystemet.

Service Pack 6 inneholder ingen nye funksjoner, men er kun en samling av de nyeste feilfiksene til Windows NT 4.0 WorkStation, Server og Enterprise Server Edition. Dette inkluderer blant annet tre nye rettelser i forbindelse med overgangen til år 2000, samt at en rekke sikkerhetshull er blitt tettet igjen.

En peker til Microsofts nedlastingsside av SP6 for Windows NT 4.0 finner du her: Service Pack 6 til Windows NT 4.0. Foreløpig er det kun den engelske utgaven av oppdateringen som er tilgjengelig. Språktilpassede utgaver, inkludert norsk, vil dukke opp, men Microsoft sier ingenting om når dette vil skje.

Mye tyder på at dette ikke vil bli den siste servicepakken til Windows NT 4.0. Selskapet har nemlig forpliktet seg til å gi ut oppdateringer av Windows NT 4.0 med jevne mellomrom, også i framtiden.

Til toppen