BEDRIFTSTEKNOLOGI

Windows RT skal oppdateres i sommer

Har fortsatt litt liv igjen.

Microsoft lover å komme med en oppdatering til Windows RT omtrent samtidig med lanseringen av Windows 10.
Microsoft lover å komme med en oppdatering til Windows RT omtrent samtidig med lanseringen av Windows 10. Bilde: Microsoft
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
30. juni 2015 - 10:47

Ifølge WinBeta planlegger Microsoft en oppdatering til Windows RT i løpet av sommeren. Dette er en positiv overraskelse til brukerne, som nok lenge har følt seg en smule forlatt av Microsoft.

Avliver Windows RT for godt 

Ikke Windows 10

Windows RT, Microsofts operativsystem for ARM-baserte nettbrett, ble ingen suksess og framtiden er høyst usikker. Det som er klart, er at Microsoft ikke kommer til å tilby Windows RT-brukerne noen oppdatering til Windows 10.

Opplysningen om den kommende oppdateringen til Windows RT, stammer fra en offisiell FAQ for Windows 10. Der opplyser Microsoft at det vil kommen en oppdatering til Windows RT omtrent på samme tid som Windows 10 blir utgitt, noe som etter planen skal skje den 29. juli i år.

Hva oppdateringen til Windows RT vil inkludere, er ikke oppgitt. Men trolig omfatter det noe mer enn bare ordinære sikkerhets- og feilfikser.

Microsoft har forpliktet seg til å støtte Windows RT 8.1 helt fram til 2023. Men uten jevnlig påfyll av ny funksjonalitet vil enhetene være helt utdaterte allerede lenge før dette tidspunktet.

Microsoft alene: «Alle» vraker Windows RT 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.