WinLink forener skapelse med partnerkraft

Det norske programvarehuset WinLink vil supplere egenutviklede sikkerhetsprodukter med ny status som "Total Solution Partner" for Network Associates.

Det norske programvarehuset WinLink vil supplere egenutviklede sikkerhetsprodukter med ny status som "Total Solution Partner" for Network Associates.

WinLink AS startet som utvikler av en terminalemulator for PC allerede på 1980-tallet. Produktet ble populært i en rekke miljøer, blant annet i aviser. Da Windows kom fikk emulatoren navnet WinLink, og selskapet ble oppkalt deretter. Selv i en tid da nettleserbasert terminalemulering er på moten, har WinLink fortsatt suksess, og er nå i versjon 6.0.

Partnerskapet med Network Associates (NAI), leverandør av produkter som McAfee (antivirus), Dr Solomon's (antivirus), PGP (kryptering, autentisering og digitale signaturer), CyberCop (overvåkning av datanettverk), Gauntlet Firewall og Sniffer, bygger på WinLinks engasjement innen praktisk datasikkerhet.

Et av problemene WinLink har utviklet en egen løsning for, er beskyttelse av utskrifter med følsomme opplysninger. Skrivere står som regel på steder der hvem som helst kan lese arkene som kommer ut. WinLinks løsning ControlPrint gjør at utskriftene ikke kommer ut av skriveren før den som har bedt om utskriften går bort til skriveren og legitimerer seg med et eget kort.

Ifølge NAIs representant i Norge, Kay Seljeseth, sier at WinLink og ControlPrint utfyller NAIs sikkerhetsprodukter slik at de sammen danner grunnlaget for helhetsløsninger.

Les mer om sikkerhetsprodukter fra NAI:


Antall angrep på webservere stabiliseres
Abonnér på virusvern for 28 kroner måneden
PGP lettere tilgjengelig i Norge
Milliarder å spare på integrert og aktiv sikkerhet
- USAs regjering hater VPN-løsningen vår
PGP krypterer disk og e-post
Kryptering fra kommandolinjen gir sikrere e-handel
Hun "smugler" personvern forbi eksportkontrollen

Til toppen