Wired-gründer avviser salg

Wired Digital skaper fremdeles økonomisk hodebry for eierselskapet Wired Venture. Selskapets grunnlegger, Louis Rossetto, avviser likevel ryktene om salg av tapsprosjektene.

Det var ZDNet som i går kunne melde om forberedelser for å selge unna nettmagasinene i Wired Venture. Ifølge nettmagasinet skulle dette salget omfatte hele eller deler av Wired Digital. Blant nettmagasinene som inngår i denne gruppen er nettmagasinene HotWired og Wired News.

- Wired Digital er ikke til salgs. Wired er ikke til salgs. Wired Ventures er ikke til salgs, sier selskapets grunnlegger Louis Rossetto til News.com. Ifølge ham er artikkelen fra ZDNet basert på rene spekulasjoner uten rot i virkeligheten.

Selskapet er likevel i en kritisk finansiell situasjon, etter at de tapte 42.8 millioner amerikanske dollar de tre første kvartaler i fjor. Tapene på nettmagasinene har fortsatt i år, og i forrige måned måtte selskapet si opp 33 ansatte for å redusere kostnadene.

Rossetto hevder overfor News.com at selskapet nå er ute av krisen, til tross for at det ennå ikke tjener penger på nettmagasinene.

- Selskapet er trimmet ned. Vi har ikke behov for noen kapitalinnsprøyting, sier han.

Til toppen