WM-data kjøper mindre norsk IT-selskap

WM-data Norge-sjef Tor Malmo har overtatt et et norsk IT-selskap med 26 ansatte.

WM-data Norge-sjef Tor Malmo har overtatt et et norsk IT-selskap med 26 ansatte.

Flere IT-konsulentselskaper er i ferd med å vokse i Norden. Selskaper som EDB, TietoEnator og WM-data er på jakt etter større og mellomstore oppkjøpskandidater.

I dag morges melder WM-data om oppkjøp av en mindre aktører.

Sist ute er svenske WM-data som tar et steg i den retningen med kjøpet av svenske Parere, som inkluderer det norske datterselskapet Syncronos.

Parere er i dag et av Sveriges ledende selskap innenfor lønn og personal-administrative systemer med totalt 150 ansatte og en omsetning 2003 på 214 millioner svenske kroner.

Det norske datterselskapet Syncronos har 26 ansatte, og hadde en omsetning i 2003 på i overkant av 30 millioner norske kroner.

- Vi ser store muligheter for synergi mellom de to selskapene basert på kompletterende forretning innenfor WM-data Norge. Både generelt, basert på selskapenes respektive kundebaser, og spesielt i forlengelse av WM-datas ERP og HR løsninger. Til sammen kan vi finne synergier innenfor flere forretningsområder og for WM-data er Syncronos ett verdifullt tilskudd, sier administrerende direktør i WM-data Norge Tor Malmo.

    Les også:

Syncronos er i dag Norges ledende leverandør av løsninger for registrering av tidsdata gjennom det norskutviklede systemet WinTid. Sammen med partnere har Syncronos vunnet kunder i det norske markedet der det er levert programvare, konsulenttjenester, prosjektledelse og kundestøtte.

Selskapet byttet navn fra Time Recorder til Syncronos i fjor. WM Data vil overta selskapet i månedsskiftet april/mai etter godkjenning av svenske konkurransemyndigheter.

Til toppen