BEDRIFTSTEKNOLOGI

WM-data kjøper Saab-selskaper

WM-data overtar etter Saab Combitech som eier DocEye-selskapene i Sverige og Norge. DocEye leverer løsninger for datastøttet dokumenthåndtering til privat og offentlig sektor. Alle de vel 80 ansatte tilbys videre ansettelse.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
25. juni 1997 - 11:00

-Med oppkjøpet ønsker å styrke vår posisjon ved å øke bredden og tyngden, forteller administrerende direktør i WM-data, Per Inge Krossen til digi.

Forretningsidéen til DocEye er å effektivisere informasjonsflyten i organisasjoner der dokumenter utgjør en viktig del av virksomheten. WM-data vil samordne DocEye med egen virksomhet innenfor dette området. I følge Krossen vil den norske delen av WM-data ha spesielt stort utbytte av dette.

-DocEye har verdifull kompetanse innen sitt virksomhetsområde kombinert med en tung og spennende kundemasse, hvor Postbanken, Den Norske Bank og SBS er blant de viktigste i Norge, fortsetter Krossen.

-Overtakelsen medfører en forsterkning på det raskt voksende området dokumenthåndtering. Samtidig vil WM-data på sin side tilføre bred kunnskap og et bredt kontaktnett innen konsulentvirksomhet.

DocEye forventes å omsette for ca 100 millioner svenske kroner i inneværende år, og den norske avdelingen vil stå for circa 20 prosent.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.