WM-data ser vestover

WM-data skal satse tungt i Bergen, og har ansatt en egen avdelingsleder. Dette skjer samtidig med at selskapets ASP-stab i Stavanger blir halvert.

Nils Aadland (41) er hentet inn for å lede WM-datas satsning i Hordaland. Aadland kommer fra stillingen som markedsansvarlig og IT-sjef hos Laksevåg verft i Bergen.

WM-datas Bergens-avdeling består nå av syv personer, og Aadland opplyser i en pressemelding at selskapet allerede har ansatt to medarbeidere som begynner i løpet av kort tid. Det planlegges også ytterligere ansettelser i løpet av sommeren og høsten.

Selskapets satsningsområder i Hordaland er blant annet e-business, prosjektledelse og systemutvikling. WM-data ønsker å være både formidler og rådgiver i forhold til ny teknologi. Aktiviteten i markedet i Hordaland er stigende og dette danner grunnlaget for satsningen, sier Aadland.

digi.no skrev i går at WM-datas kontor i Stavanger har mistet 14 ansatte som har jobbet med ASP-løsninger. Disse utgjør halvparten av selskapets ASP-stab, og vil nå etablere et eget selskap.

Hele saken kan du lese her:


WM-data mister halvparten av ASP- staben

Til toppen