World Online-direktør går brått

Administrerende direktør i det nederlandske Internett-selskapet World Online slutter etter bare fire måneder i sjefsstolen.

Administrerende direktør i det nederlandske Internett-selskapet World Online slutter etter bare fire måneder i sjefsstolen.

Det nederlandske og Intel-deleide selskapet World Online har kontorer i 15 europeiske land og har i løpet av kort tid bygget seg opp til 70 ansatte i Danmark.

World Online holder på å etablere et norsk kontor som skal lage en ny startside og kanskje tilby Internett-tilgang. I første runde søker de bare etter en håndfull folk, men i løpet av et års tid mener selskapet at det vil ha 100 ansatte i Norge.

Den danske nyhetstjenesten Computerworld Online skriver i dag at selskapets administrerende direktør Koos van der Meulen har forlatt sin stilling etter bare fire måneder i selskapet.

Avgangen skjer uken etter at han offentliggjorde planer om børsnotering av selskapet neste år.

Gründer og styreformann i selskapet Nina Brink, kommenterer avgangen med at direktører blir "hyret og fyret" av styret, og det er det som har skjedd i dette tilfellet.

- Hvis mennesker fungerer i vår sammenheng har de en strålende fremtid her, og hvis de ikke fungerer blir de bedt om å gå, sier hun til den danske nettavisen.

Simon Duffy, som er viseformann i World Online-styret og finansdirektør i det engelse musikkonsernet EMI, blir World Onlines nye administrerende direktør.

Til toppen