BEDRIFTSTEKNOLOGI

WP har fått leksikon

Grolier Encyclopedia vil bli inkludert i den siste versjonen av Corels WordPerfect. Leksikonet blir levert på en separat CD, mens søkefunksjonene blir en integrert del av teksbehandleren.

Eirik Flaa
19. juni 1997 - 14:56

Corel prøver stadig nye muligheter for å hamle opp med storebror Microsoft Word på tekstbehandlingsmarkedet. Siste skudd på stammen er et samarbeid med Grolier Interactive om å integrere leksikonet Grolier Encyclopedia i Word Perfect. Leksikonet vil bli levert på en separat CD sammen med Word Perfect Suite 8.

Den utvidete versjonen av tekstbehandleren, Word Perfect Suite 8 Professional, vil få en utvidet versjon av Groliers leksikon og blir levert på to CDer. Disse CDene inneholder foruten leksikonet også atlas, tidslinjer, og forhåndsdefinerte rundreiser. Dessuten vil den inneholde en spesiell nettleser, Multimedia Online Explorer, som gir tilgang til Groliers ressurser på nettet. Disse ressursene omfatter The New Book of Knowledge og Encyclopedia Americana. Sistnevnte er en tematisk oversikt over linker til relevante artikler på nettet.

Informasjonsstyreren Corel CENTRAL 8 vil etterhvert sørge for at tekstbehandlingspakken kan kommunisere med nettet gjennom et mer kommersielt grensesnitt; planen er at modulen skal integreres i Netscape Communicator.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.