BEDRIFTSTEKNOLOGI

WS-I er IT-bransjens store dag

Markedsdirektør Harald Løvvik i Oracle Norge mener dannelsen av WS-I vil bli feiret som historisk milepæl for IT-bransjen.

7. feb. 2002 - 16:15
WS-I eller Web Services Interoperability Organization ble stiftet av Microsoft, IBM, Accenture, BEA Systems, Hewlett-Packard, Intel, Oracle, SAP og Fujitsu i går. Organisasjonen har som oppgave å få særlig næringslivsledere til å innse hva web-tjenester eller "web services" faktisk innebærer, og skal dessuten publisere materiale for utviklere, det vil si verktøy, retningslinjer og veiledning, for å sikre at web-tjenester som tilbys faktisk retter seg etter vedtatte standarder. Markedsdirektør Harald Løvvik mener stiftelsen av WS-I 6. februar vil bli feiret som en historisk milepæl.


- Alle er representert i det nye initiativet. Det er første gang jeg har sett et standardiseringsforsøk favne så bredt. Her er harde konkurrenter innen mange felter. Det er rett og slett epokegjørende, mener Løvvik.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.