RESULTATERFINANS

Wullstein avdramatiserer Christensens avgang

Gunnel Berdal Wullstein sier til digi.no at det ikke var noe dramatisk rundt avgangen til Norman Data Defenses norske toppsjef, Tom Christensen. At etterfølgeren, Jan Myhre, takket ja til stillingen kun få dager etter Christensens leverte sin oppsigelse, er ifølge Wullstein årsaken til at Christensen bare ble i selskapet i én uke etter at han leverte sin oppsigelse.

Eirik Flaa
29. mai 1998 - 17:11

Administrerende direktør i Norman Data Defense Systems, Gunnel Berdal Wullsten, sier til digi.no at Tom Christensens avgang ikke var preget av dramatikk. Hun vil imidlertid ikke gå inn på detaljene for hvorfor Christensen sluttet.

- Jeg vil ikke uttale meg om hvorfor Christensen valgte å slutte, det får han fortelle om selv, sier Wullstein. Hun forklarer at den raske avgangen til Christensen skyldes at en ny kandidat dukket opp kun få dager etter at Christensen leverte sin oppsigelse.

Ny sjef for Norman Data Defense Norge er Jan Myhre, som tidligere har vært administrerende direktør i Tandberg Cryptovision. Den siste tiden har han vært engasjert i ulike konsulentoppdrag.

Wullstein mener avgangen til Christensen ikke er kurssensitiv informasjon, og selskapet har derfor ikke meldt om avgangen til markedet.

- Vår politikk er at lederskifter i våre ni datterselskaper ikke blir rapportert, sier Wullstein.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.