BEDRIFTSTEKNOLOGI

Yahoo beklager nedetid

– Uakseptabelt, sier Marissa Mayer.

BEKLAGER: Marissa Mayer har siden hun ble toppsjef i Yahoo i fjor forsøkt å gjenreise portalselskapets gamle storhet. Med begrenset hell så langt.
BEKLAGER: Marissa Mayer har siden hun ble toppsjef i Yahoo i fjor forsøkt å gjenreise portalselskapets gamle storhet. Med begrenset hell så langt. Bilde: Mario Tama/Getty Images/All Over Press
16. des. 2013 - 11:13

Yahoos ingeniører har jobbet overtid i helgen for å gjenopprette selskapets eposttjeneste grunnet driftsproblemer i forrige uke.

Selv om nedetiden bare berørte 1 prosent av brukerne, har toppsjef Marissa Mayer valgt å komme med en pressemelding der hun beklager hendelsen.

– Det har vært en svært frustrerende uke for kundene våre. Vi er veldig lei oss for det som skjedde, skriver Mayer.

En sjelden maskinvarefeil i lagringssystemene deres får skylden for det inntrufne. Selv med denne hendelsen skal opptiden til Yahoo Mail fortsatt ligge på godt over 99,9 prosent.

At Mayer likevel bruker ord som «uakseptabelt» og at de føler at «de sviktet brukerne sine» skyldes nok først og fremst den sterke konkurransen selskapet har fra aktører som Microsoft og Google.

Nylig kom det frem at selv Yahoo-ansatte foretrekker Outlook. Yahoo har også hatt et svare strev med å holde på epostkundene sine.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.