BEDRIFTSTEKNOLOGI

Yahoo! satser på Novells katalogtjenester

Yahoo! integrerer Novells katalogtjeneste i sitt portalverktøy PortalBuilder 2.0. - Det vil gi sikrere, raskere og bedre bedriftsportaler, mener Stig Sjursen i Novell.

12. jan. 2001 - 03:17

Målgruppen for det nye teknologisamarbeidet mellom Yahoo! og Novell er kundene til Yahoos bedriftsportal Corporate Yahoo!. Dette er en løsning som gir bedriftens ansatte og partnere tilgang til personlig tilrettelagt informasjon fra både eksterne og interne kilder.

- Når Corporate Yahoo! integreres med Novells katalogtjeneste NDS eDirectory, betyr det at løsningen blir raskere, sikrere og enklere å tilrettelegge for både grupper, avdelinger og individer, mener markedssjef Stig Sjursen i Novell Norge. - Løsningen blir også helt uavhengig av hva slags operativsystem bedriften og dens partnere har valgt.

Novell ser på avtalen med Yahoo! som nok et bevis på at strategien med å tilby programvare for nettjenester - "Net Services Software Strategy" - er i ferd med å bære frukter.

- Dette er nok et bevis på at vi er en viktig aktør innen e-handelsløsninger, sier Sjursen. - Rekken med tunge kunder som velger vår løsning omfatter allerede MyCNN, Altavista og AOL.

Integrasjonen av NDS eDirectory og Yahoo PortalBuilder skal fullføres i løpet av andre kvartal i år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.