Yahoo! tilbyr synk-sted til Palm-brukere

Hensikten er å gå gjennom Yahoo!s nettsted når avtaler og adresser på en PalmPilot skal synkroniseres med PC-en på jobben.

Hensikten er å gå gjennom Yahoo!s nettsted når avtaler og adresser på en PalmPilot skal synkroniseres med PC-en på jobben.

Det betyr at du kan gjennomføre en synkronisering mellom PC-en og PalmPiloten (en tastaturfri lommemaskin i A5-størrelse med en rekke anvendelser) eller andre enheter som kjører Microsoft Outlook, bare du har tilgang til Internett, for eksempel gjennom en mobiltelefon eller annen trådløs forbindelse.

Yahoo! har gått sammen med Starfish Software om utviklingen av produktet TrueSync for Yahoo som foreløpig skal gjøres tilgjengelig i en testversjon.

Starfish Software har spesialisert seg på programvare som synkroniserer opplysninger lagret på henholdsvis mobile og faste enheter. Selskapet ledes av Philippe Kahn, fransk-amerikaneren som i sin tid bygget opp Borland på grunnlag av Turbo Pascal og en rekke hendige personlige hjelpemidler for PC-brukere, blant dem SideKick som lever videre under Starfish. Selskapet ble overtatt av Motorola i august i år.

TrueSync er en plattform som Starfish har bygget opp for å synkronisere adresselister og kalendere fra ulike formater, blant dem Outlook, Lotus Organizer, ACT! og Schedule+. Selskapets egen kalender med adresseliste, SideKick 99 for Windows 9x/NT, kan importere filer fra alle disse, og synkronisere med lommemaskiner som Palm og Windows CE, samt Starfishs egen REX.

Til toppen