RESULTATERFINANS

yaTack fikk ja takk fra Røstad

Helge Røstad er i dag ansatt som adminstrerende direktør i nettbutikken yaTack etter Hans Christian Qvist som er blitt konserndirektør i SPCS-gruppen.

Therese Werenskiold
28. aug. 2000 - 15:26
Hans Christian QvistyaTack

Den høyt profilerte nettkjøpmannen gikk i dag over til å bli konserndirektør for SPCS-gruppen.

Dette kan du lese mer om her:
SPCS-gruppen fikk yaTack fra Qvist


- Det var et relativt naturlig tidspunkt for å gå av som toppsjef i yaTack. Slik markedet er nå, må vi roe ned og konsolidere. I min rolle som konsernsjef har jeg ikke hatt lederansvar for Norge den siste tiden. Helge Røstad har hatt dette ansvaret siden i vår. Jeg tror jeg lett ville blitt litt "syvende far i huset", eller litt overflødig, sier Qvist.

- Det optimale ville nok vært å være i yaTack i fire til seks måneder til, men det tilbudet jeg fikk fra SPCS-gruppen var så spennende at jeg valgte å bytte jobb nå, forteller han videre.

Ifølge Qvist har ikke yaTack lenger behov for tung konsernledelse, nå som alle operative ledere er satt inn i de respektive land.

Qvist har heller ikke solgt seg ut av selskapet, og er fortsatt en av de store aksjonærene i yaTack. - Jeg har solgt noe for å dekke gammel moro, men jeg sitter fortsatt med 650.000 aksjer, sier han og karakteriserer det som "galematias" å selge på dette tidspunktet. De 400.000 aksjene han har kjøpt i SPCS-gruppen har han betalt med "sparekontoen".

Helge Røstad, den nye sjefen i yaTack, har vært selskapets finansdirektør siden oktober i fjor. Han har i denne stillingen vært en betydelig bidragsyter i yaTacks ekspansjon i Skandinavia, heter det i en pressemelding.

yaTack vil i tiden fremover forsterke arbeidet med å finne egnede allianse-og fusjonpartnere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra