Zalaris på børs

Tilbyr nettskybaserte tjenester.

Zalaris på børs
Handelen i Zalaris-aksjen ble fredag morgen åpnet da Hans-Petter Mellerud ringte i den velkjente børsbjellen. Bilde: Zalaris

Zalaris ble i morgentimene i dag notert på Oslo børs, omtrent 15 år etter at selskapet ble etablert. Aksjen ble notert til 23 kroner per aksje, noe som ifølge selskapet tilsier en markedsverdi på omtrent 440 millioner kroner.

I forkant av børsnoteringen ble det hentet inn 50 millioner kroner i en emisjon. Eksisterende aksjonær gjennomførte samtidig et begrenset nedsalg.

– Det har vært hektisk. Jeg vil rette en stor takk til alle de som har stått på ekstra det siste halvåret for å få dette til, både de på jobb og de på hjemmebane. Det viktige nå blir å levere på de forventningene vi gjennom prosessen har vært med å skape, sier Hans-Petter Mellerud, administrerende direktør og gründer i Zalaris, i en pressemelding.

Zalaris tilbyr nettskybaserte tjenester innen HR og lønnskjøring, både i Norden, Baltikum, Polen og India. På kundelisten står selskaper som Nordea, TeliaSonera og Telenor. Zalaris skal dessuten begynne å levere tjenester til Statoil i løpet av andre halvår.

Les mer om: