KORTNYTT

Zapier med 28 nye tjenester

Kan nå automatisere datautveksling mellom 290 tjenester.

Zapier kan nå automatisere flytting av data mellom 290 ulike nettjenester.
Zapier kan nå automatisere flytting av data mellom 290 ulike nettjenester.
4. mars 2014 - 12:28

En utfordring når man benytter seg av ulike nettjenester er hvordan informasjon flyter mellom dem. Det finnes flere tjenester på markedet hvis mål er å forenkle dette, der man ved å lage «oppskrifter» kan få data til automatisk å bli flyttet i henhold.

Blant de mest populære er IFTTT (If this, then that) og Zapier.

Les også: IFTTT – flytt data mellom nettjenester (dinside.no)

Mens førstnevnte er gratis å bruke og har fokus på tjenester folk bruker i det private, er Zapier i større grad myntet på enterprise-brukere med prismodell deretter. De fire siste ukene har skaperne lagt til én ny tjeneste hver dag, og dermed er det totale antall tjenester oppe i 290, i motsetning til 82 hos konkurrenten.

Blant nyhetene i denne omgangen finnes blant annet Slack, Meetup, MongoDB, Braintree, SoundCloud og Disqus. En komplett oversikt over tjenestene som støttes, finner du her.

Eksempler på hvordan oppskrifter kan få data fra Soundcloud inn i andre tjenester.
Eksempler på hvordan oppskrifter kan få data fra Soundcloud inn i andre tjenester.

I tillegg til å lansere 28 nye tjenester, har Zapier også lansert en eposttolker. Ved å bruke denne, kan data fra automatisk genererte eposter tolkes og puttes direkte inn i regneark eller hvor det måtte være.

Bruker du slike tjenester for å automatisere din hverdag? Vi hører gjerne om hvordan du sparer tid i kommentarfeltet under.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.