Zepto vil erobre Norden

Zepto har gjort det bra i Norge det første året. Nå skal de rimelige høystatus bærbare PC-ene tilbys i Danmark og Sverige.

Zepto har gjort det bra i Norge det første året. Nå skal de rimelige høystatus bærbare PC-ene tilbys i Danmark og Sverige.

Zepto Computers selger bærbare Taiwan-produserte PC-er etter denne enkle oppskriften: Kunden konfigurerer og bestiller sin maskin på selskapets nettsted, og får den levert tre dager seinere. Logistikken og de gode kontaktene på Taiwan gjør det mulig å underby de største merkeleverandørene på pris, med samme kvalitet og ytelse. Zepto konsentrerer seg om de såkalte "komplette" bærbare, med innebygget optisk drev og høy ytelse innen multimedia.

Les også, i digi.no og DinSide:

Daglig leder i Norge, Tom Vedvik, mener de første tolv månedene i Norge har gått over all forventning. Dette har inspirert de andre gründerne av EET Nordic som i likhet med Vedvik og hans bror Tore trakk seg for et par år siden, svenske Martin Baaz-Lindqvist og de danske brødrene Per og Lasse Frost,, til å starte erobringen av de to nærmeste markedene i Norden. I Danmark skal felttoget allerede være godt i gang, mens startskuddet i Sverige går om en måneds tid.

Vedvik regner med tilsvarende suksess i Danmark som i Norge, der markedsandelen etter det første driftsåret er én prosent. Målet i Danmark er å erobre sju prosent av markedet i 2006, det vil si å selge 28.000 PC-er og omsette for 430 millioner danske kroner.

Til toppen