Zohos kontorpakke klar for mobilen

Google Apps-konkurrent har blitt tilpasset mobilnettlesere.

Zohos kontorpakke klar for mobilen

Google Apps-konkurrent har blitt tilpasset mobilnettlesere.

Zoho-divisjonen til AdventNet lanserte i går Zoho Mobile, en mobiltilpasset utgave av seks webbaserte produktivitetsapplikasjoner som tilbys gratis av selskapet. Applikasjonene skal i alle fall kunne brukes med mobiler basert på Android, Blackberry, Windows Mobile og Symbian OS med S60, i tillegg til Apples iPhone.

- Mobilitet er et viktig aspekt for nettbaserte applikasjoner som Zoho. Med Zoho Mobile ønsker vi å gir tilgang til dataene dine på din foretrukne mobile enhet, sier Raju Vegesna i Zoho, i en pressemelding.

- Alle våre nåværende og framtidige mobile initiativer vil bli tilgjengelige under Zoho Mobile, siden vi ønsker å utvide mobilstøtten for alle våre kommende applikasjoner, sier Vegesna.

Zoho Mobile bygger på tidligere mobilløsninger selskapet har tilbudt til iPhone og Windows Mobile. Det loves nå et enhetlig brukergrensesnitt og et felles sett med funksjonalitet på tvers av alle plattformene.

Foreløpig tilbys produktene Zoho Mail, Zoho Calendar, Zoho Writer, Zoho Sheet, Zoho Show og Zoho Creator til mobilene, men selskapet planlegger både å utvide funksjonaliteten og antallet applikasjoner på sikt. Foreløpig tilbys programmene på engelsk og japansk, men også antallet språk skal økes innen kort tid.

Til toppen