KARRIERE

Zonavi kaprer svensk digitalsjef

Johan Dolven (bildet) og Telenor-selskapet Zonavi satser på hele Skandinavia. Den norske utvikleren av interaktive TV-tjenester har nå skaffet seg en svensk sjef med erfaring fra satellitt-TV.

22. nov. 2001 - 10:01

Jens Häger har tidligere både jobbet som forretningsutvikler i Telenor-konkurrenten ViaSat og hos ViaSat-konkurrenten Canal Digital.

Nå har han tatt ansvaret med å bygge opp Telenor-eide Zonavi i Sverige.

Zonavi er allerede etablert i Danmark og er, etter at Telenor skaffet seg rettighetene til Fotball-VM med Canal Digital, svært klar for å produsere nye interaktive tjenester for hele Skandinavia. Det er Zonavi som skal utvikle alle de interaktive tjenestene i forbindelse med fotball VM til neste år, for både kringkastere og betal-TV, i Skandinavia.

- I forbindelse med Zonavis utvikling og lansering av interaktive tjenester i Norden, er det viktig å komme nær de forskjellige markedene slik at vi kan tilpasse tjenestene på det lokale plan. Jens har lang fartstid fra TV-bransjen noe som gjør ham vel forberedt på det markedet Zonavi er inne i, sier Johan Dolven, administrerende direktør i Zonavi,i en pressemelding.

Zonavi satser på å tilby interaktive spill, SMS-tjenester, nyheter og vær samt programrelatert underholdning til det de hevder er 2,2 millioner husstander i Norden som allerede kjøper TV-tjenester fra Telenor. Zonavi har 45 ansatte i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.