Digi BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for Digi BrandStory

Digi BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører.

Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke Digi BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

– Brukeropplevelsen må trumfe teknologien

Varehandelen står overfor et paradigmeskifte, og kjedene og butikkene som ikke følger med i tiden kan snart ha slått inn sitt siste salg på kassa. Teknologi tar en stadig mer sentral plass, og nye kjøpegrupper skaper nye trender.

Capgemini

Her er Capgeminis norske historie

At Capgemini fyller 50 år vet du kanskje allerede. Men hvor godt kjenner du den norske historien? Når startet Capgemini i Norge, hvordan var arbeidsdagene – og hva slags teknologi brukte de? Den beste til å fortelle deg alt dette er en som har vært med helt siden midten av 80-tallet.

Capgemini

4 grunner for digitalisering i skolen

Det finnes få eller ingen grunner til at en kommune ikke bør digitalisere sin oppvekstsektor. De fleste kommuner har for gammeldagse løsninger i dag. Elevene trenger digital kompetanse for å håndtere dagens og morgendagens arbeidsliv.

Tieto Cloud

Flere enn 3 av 4 nordmenn er urolige for sikkerheten på nett

En ny undersøkelse fra tjeneste- og programvareselskapet Tieto viser at tre av fire nordmenn er urolig for sikkerheten på nett. Samtidig ønsker langt flere svensker enn nordmenn å benytte seg av retten til å bli glemt på nett, en rettighet som innføres for alle innbyggere i EU-land om ett år.

Tieto Cloud

3 trinn til digitalisering

Vi har sett litt nærmere på hvordan en virksomhet kan lykkes med sine digitale initiativer.

Tieto Cloud

– En av tre vil heller ta oppvasken enn å gå i butikken

Derfor trenger de fysiske butikkene en omstart.

Capgemini

Student eller nyutdannet? Unngå disse feilene når du søker jobb

Jonas hadde toppkarakterer fra en eliteskole og kunne vise til studentverv, utveksling til utlandet og relevant deltidsjobb. Likevel ble realiteten etter ferdige studier tøff.

Capgemini

Derfor bør du ha et styringssystem for nettskyene dine

For å bli en smidig IT-organisasjon er det veldig mye som må på plass. Heldigvis har vi nå moderne verktøy som gjør jobben enklere.

Tieto Cloud

Full oversikt: Dette sier norsk lov om din bruk av skytjenester

Hvor er dataene? Hvem har rettigheter til dem? Hvor godt er de sikret? Og hvem kontrollerer dem? Dette er noen av de utfordringene offentlige virksomheter må ta hensyn til når de vurderer en skytjeneste.

Tieto Cloud

Våre 3 beste tips til valg av skyytjenester

Det kan være vanskelig å få oversikten over den komplekse verdenen som skytjenester og alt rundt dem omfatter. Vi hjelper deg på veien.

Tieto Cloud

Er kommune-Norge klar for skytjenester?

I april slapp regjeringen stortingsmeldingen «Digital agenda for Norge» med ønske om å få fortgang i digitaliseringen av offentlig sektor på tvers av forvaltningsnivå.

Tieto Cloud

Spørsmålet «alle» stiller seg: Slik kommer du igang med Big Data

Fordelene Big Data skaper har stor aksept i nordiske selskaper. 92 % av IT beslutningstakere i Norden mener at den innsikten man anskaffer seg gjennom store data vil gi deres organisasjon et konkurransefortrinn.

Tieto Cloud

Holder du orden på nettskyen?

Det er ikke enkelt, men her er vårt klare tips som gjør deg i stand til å ta i bruk de nyeste innovasjonene.

Tieto Cloud

Hvordan lykkes med rask utrulling av nye digitale produkter og tjenester

I dag er alle virksomheter digitale. Ved å tilrettelegge for raskere innovasjon, med et høyere nivå av effektivitet og smidighet, kan virksomheter overleve og lykkes i fremtiden. Dette krever en helt ny måte å tenke forretninger og applikasjonsutvikling på.

Tieto Cloud

Derfor kan du raskere oppnå suksess med «industrialisert IT»

Nå er tiden inne for å ruste selskapet for fremtiden.

Tieto Cloud

Kun én av ti virksomheter er klare for nettskyen

Mange nordiske selskaper har tatt i bruk cloudtjenester, men ifølge en fersk undersøkelse gjennomført av analyseselskapet Radar, viser det seg at mange selskaper likevel ikke var fullt så modne for nettskyen som de selv skulle tro.

Tieto Cloud

Skyløsninger for offentlig sektor

En skyløsning for offentlig sektor består av ulike typer skyer, og her gir vi deg en oversikt slik at du kan finne den beste skykombinasjonen. Over en fireårsperiode ligger potensielle besparelser for en overgang til en skyløsning i gjennomsnittet på 21 prosent.

Tieto Cloud

Hvordan lykkes ved overgangen til outsourcing

I en verden i konstant endring har outsourcing av IT-tjenester blitt mer utbredt for stadig flere bedrifter. Den konstante strømmen av nye teknologiske trender - for eksempel nettskyløsninger, big data, M2M, mobil og sosiale medier - endrer måten vi jobber på og hvordan de ulike bransjene fungerer.

Tieto Cloud

Modernisering av bedriftens IT-systemer

Digitaliseringen utfordrer bedriftens tradisjonelle driftsmodeller, og i dette tilfellet er moderniseringen såpass stor at ingen andre bransjer kommer utenom.

Tieto Cloud

Sett tydelige krav til sikkerheten i skyen

Hvilke sikkerhetskrav skal du stille til skyleverandøren din? I denne artikkelen gir vi deg gode råd som du kan ta med deg i møte med din skyleverandør.

Tieto Cloud

Til toppen