Digi BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for Digi BrandStory

Digi BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører.

Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke Digi BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Hvordan utnytte DevOps som arbeidsform?

Ny funksjonalitet og nye tjenester leveres raskt til markedet med DevOps som arbeidsform.

Tieto Cloud

Slik kan Blockchain endre verdikjeder og fjerne mellommenn

Vi står på terskelen inn til et smartere samfunn. Den digitale oppløsningen som foregår rundt oss nå skaper både nye muligheter og nye utfordringer som vil hjelpe oss å tenke nytt rundt gamle modeller og sannheter.

Tieto Cloud

Fra AI-administratorer, til futuristiske helsetjenester som kan forutsi plager

Førerløse biler, intelligente høyttalere og stadig bedre virtuelle assistenter ... mange vil hevde at vi allerede lever i et smart samfunn. 2017 var kanskje året da mange møtte kunstig intelligens (AI) for første gang. Vi hos Tieto kan fortelle at du bare så vidt har sett begynnelsen.

Tieto Cloud

Rekk opp hånda, jenter!

En del av innholdet i programmet Women at Capgemini har vært en workshop over temaet «Executive Presence». Skal kvinner ta mer plass, må de tørre å rekke opp hånda.

Capgemini

4 nyutdannede forteller deg hvorfor du bør søke jobb i Capgemini

Har du tenkt på hvordan det vil bli å begynne i jobb når du er ferdig med utdannelsen din? Og hvor mye det har å si at du blir godt mottatt, at du får grundig opplæring og at du blir tatt vare på – både faglig og sosialt?

Capgemini

IgnITe – Capgeminis graduateprogram. Noe for deg?

I løpet av 18 måneder går du fra å være nyutdannet til å bli en fullt kvalifisert konsulent. På veien lærer du mye om kultur, kolleger, kunder og arbeidsmetoder – og deg selv. Du får ansvaret for å bygge din egen karriere, samtidig som du bygger nettverket ditt. Har du det som skal til for å komme gjennom IgnITes nåløye?

Capgemini

Ta GDPR på alvor og få et konkurransefortrinn!

Den 25. mai 2018 trår EUs nye personvernforordning i kraft. Målet er at den skal bidra til en harmonisert lovgivning innen personvern i hele EU- og EØS-området. Bedrifter som tar forordningen på alvor i dag, vil få et konkurransefortrinn i morgen.

Capgemini

– Brukeropplevelsen må trumfe teknologien

Varehandelen står overfor et paradigmeskifte, og kjedene og butikkene som ikke følger med i tiden kan snart ha slått inn sitt siste salg på kassa. Teknologi tar en stadig mer sentral plass, og nye kjøpegrupper skaper nye trender.

Capgemini

Her er Capgeminis norske historie

At Capgemini fyller 50 år vet du kanskje allerede. Men hvor godt kjenner du den norske historien? Når startet Capgemini i Norge, hvordan var arbeidsdagene – og hva slags teknologi brukte de? Den beste til å fortelle deg alt dette er en som har vært med helt siden midten av 80-tallet.

Capgemini

4 grunner for digitalisering i skolen

Det finnes få eller ingen grunner til at en kommune ikke bør digitalisere sin oppvekstsektor. De fleste kommuner har for gammeldagse løsninger i dag. Elevene trenger digital kompetanse for å håndtere dagens og morgendagens arbeidsliv.

Tieto Cloud

Flere enn 3 av 4 nordmenn er urolige for sikkerheten på nett

En ny undersøkelse fra tjeneste- og programvareselskapet Tieto viser at tre av fire nordmenn er urolig for sikkerheten på nett. Samtidig ønsker langt flere svensker enn nordmenn å benytte seg av retten til å bli glemt på nett, en rettighet som innføres for alle innbyggere i EU-land om ett år.

Tieto Cloud

3 trinn til digitalisering

Vi har sett litt nærmere på hvordan en virksomhet kan lykkes med sine digitale initiativer.

Tieto Cloud

– En av tre vil heller ta oppvasken enn å gå i butikken

Derfor trenger de fysiske butikkene en omstart.

Capgemini

Student eller nyutdannet? Unngå disse feilene når du søker jobb

Jonas hadde toppkarakterer fra en eliteskole og kunne vise til studentverv, utveksling til utlandet og relevant deltidsjobb. Likevel ble realiteten etter ferdige studier tøff.

Capgemini

Derfor bør du ha et styringssystem for nettskyene dine

For å bli en smidig IT-organisasjon er det veldig mye som må på plass. Heldigvis har vi nå moderne verktøy som gjør jobben enklere.

Tieto Cloud

Til toppen