Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Slik sikrer de bedriftens verdier

Del

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter. Målet er ofte det samme, økonomisk vinning eller utpressing. De fleste bedrifter har for lite fokus på IT-sikkerhet og har sjelden tilstrekkelig kompetanse til å løse dette på egenhånd.

Hugo Fernandez, salgssjef i Netsecurity. Foto: Thomas B Eckhoff

Netsecurity har levert markedsledende infrastruktur og sikkerhetsløsninger i snart 40 år og har de siste årene utviklet sikkerhetsplattformen Intellisec som gir bedrifter og virksomheter mulighet til å sikre sine verdier. Med mer enn 30 datasikkerhets- og infrastrukturspesialister, er de en viktig samarbeidspartner for både store og små virksomheter innen offentlig og privat sektor.

– Avanserte sikkerhetsløsninger er kostbare og krever kontinuerlig arbeid og oppdateringer for å fungere optimalt. Det er utopisk å forvente at alle bedrifter har tid eller kompetanse til å håndtere dette på egen hånd. Mange har etter hvert innsett dette, og etterspør IT-sikkerhet levert som en tjeneste, fremfor komplekse løsninger som raskt blir utdaterte,
sier salgssjef i Netsecurity, Hugo Fernandez.

– Vi har utviklet Intellisec for å møte det store behovet og for å bidra til et sikrere Norge, sier Fernandez.

Preventiv sikkerhet

Jan-Petter Haanshuus, Sales Manager Intellisec i Netsecurity. Foto: Thomas B Eckhoff

Selskapet er opptatt av preventive og proaktive løsninger, og Sales Manager Intellisec i Netsecurity, Jan-Petter Haanshuus påpeker at det er viktig for alle bedrifter å ta IT-sikkerhet på alvor og investere i sikkerhet i takt med digitaliseringen.

– Vi bygger inn preventiv sikkerhet i bedriftenes infrastruktur og rutiner fra bunnen av. Det er uendelig mye lettere å hindre angrep, enn å rydde opp etter innbrudd, sier Haanshuus.

Konsekvensen av et dataangrep kan blant annet bety tap av kundedata, bedriftshemmeligheter, forretningsstrategier eller i verste fall langvarig driftsstans.

– Med lang erfaring fra ulike bransjer, har vi et stort team som sitter på ekspertisen man trenger innen IT- sikkerhet og kan sammen med kunden finne ut hvor vi skal starte for å hjelpe dem best mulig, sier Haanshus.

Bedriftene som benytter seg av tjenestene fra Netsecurity er derfor mye bedre rustet for fremtidige angrep, avslutter Haanshuus.

Hvem er vi?

Netsecurity har lang erfaring og høy kompetanse innen design og implementering av sikkerhet- og nettverksløsninger.

Vårt mål er å bidra til å gjøre Norge sikrere og være en av Norges ledende leverandører av kostnadseffektive og tidsmessige løsninger og tjenester innen IT-sikkerhet og infrastruktur.

Les mer på: Netsecurity.no

Les flere artikler fra Netsecurity