Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Ny karriere i 2022? Tre IT-utdanninger du kan fullføre på 12 uker

Norske bedrifter trenger IT-kompetanse. Hva med å bytte eller booste karrieren i løpet av våren?
Norske bedrifter trenger IT-kompetanse. Hva med å bytte eller booste karrieren i løpet av våren? Foto: Academic Work
Del

Behovet for IT-kompetanse er større enn noensinne. Det er gode nyheter for deg som vil gå denne karriereveien. En annen gladnyhet er at du kan sikre deg både utdanning og jobb før jul.

Du har kanskje hørt om Accelerated Learning? Denne undervisningsmodellen kombinerer teori og praksis i direkte dialog med arbeidsgivere.

Magnus Breistein. <i>Foto:  Academic Work</i>
Magnus Breistein. Foto:  Academic Work

AW Academy var først ute i Norge med å tilby kostnadsfri intensivutdanning som leder til jobb. De spesialiserer seg på fagområder med kompetansemangel og garanterer jobb ved fullført utdanning. Når du har fullført programmet, blir du utplassert hos en bedrift med mål om fast stilling etter senest 12 måneder. 

Og det er tydelig at intensivutdanning innen IT er populært. De siste årene har AW Academy økt tilbudet fra tre til tolv intensivutdanninger per år innen et bredt spekter av teknologier.

– Virksomheter er avhengige av kontinuerlig ny kunnskap, som innebærer kompetanseutvikling for mange av oss. Det krever attraktive og effektive studietilbud som er trygge for kandidatene våre og selskapene som trenger kompetansen, sier Magnus Breistein, Operations Manager i AW Academy. 

Nå lanserer de nye programmer med oppstart før jul.

Jobber du med Java er fremtiden bænkers

Har du lyst til å jobbe med et av verdens mest populære programmeringsspråk? Nå har AW Academy startet opptak til høstens intensivutdanninger i Java.

Drømmer du om en ny karriere innen IT? Det kan bli realitet allerede i januar. <i>Foto:  Academic Work</i>
Drømmer du om en ny karriere innen IT? Det kan bli realitet allerede i januar. Foto:  Academic Work

Når du har fullført eksamen, er du garantert oppdrag hos Accenture i Oslo eller Bergen, PostNord i Åndalsnes eller SpareBank 1 i Trondheim.

Uansett om du har erfaring med Java eller er helt fersk, vil du bli utfordret – og med riktig motivasjon vil læringskurven være bratt.

Interessert i programmet? Les mer »

Hos Accenture vil du jobbe med ny teknologi i et inspirerende, innovativt og fleksibelt arbeidsmiljø. Du vil også få muligheten til å videreutvikler egne ferdigheter gjennom en variert arbeidshverdag med engasjerte medarbeidere som verdsetter å ha det gøy. Du vil blir involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT-prosjekter i Accenture Technology.

Bli Java-utvikler hos Accenture? Les mer »

Få jobb i et av verdens største CRM-miljø 

I år lanserte AW Academy sin første intensivutdanning i Microsoft Dynamics 365 i samarbeid med KPMG, EY Skye og Heimstaden. Etter 12 uker på skolebenken er du sikret jobb som juniorkonsulent hos et av de tre selskapene. Her får du mulighet til å bidra med alt fra implementering og rådgivning til utvikling og optimalisering av prosesser – og hjelper kunder med å forbedre og forenkle arbeidsprosesser.

Er Salesforce noe for deg? Les mer om muligheten  »

Bli Salesforce-konsulent på 12 uker 

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper, og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester og CRM-plattformer. Nå er intensivutdanningen tilbake på menyen hos AW Academy.

Rollen innebærer å drive og delta i workshops for å forstå kundens behov, for å i etterkant bygge og tilpasse Salesforce-plattformen. Du hjelper bedrifter med smarte forretningsløsninger som effektiviserer prosesser og jobber tett sammen med både IT-arkitekter og utviklere for å tilpasse plattformen.

Er Salesforce noe for deg? Les alt om utdanningen »

Flere muligheter denne høsten 

Det finnes mange spennende veier å gå i IT-bransjen. Det gjelder også høstens intensivutdanninger hos AW Academy.

I tillegg til de tre programmene ovenfor, kan du søke på 12-ukers utdanninger i JavaScript og Data Engineering & Analytics. Nysgjerrig på mulighetene hos AW Academy? 

Les alt om høstens intensivutdanninger »

Les flere artikler fra AW Academy