Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Ny karriere i 2022? Tre IT-utdanninger du kan fullføre til høsten

Norske bedrifter trenger IT-utviklere, dataanalytikere og kompetanse innen IT-sikkerhet.
Hva med å bytte eller booste karrieren i løpet av våren? Foto: AW Academy.
Norske bedrifter trenger IT-utviklere, dataanalytikere og kompetanse innen IT-sikkerhet. Hva med å bytte eller booste karrieren i løpet av våren? Foto: AW Academy. BJORN EKLUND
Del

Behovet for IT-kompetanse er større enn noensinne. Det er gode nyheter for deg som vil gå denne karriereveien. En annen gladnyhet er at du kan sikre deg både utdanning og jobb rett over sommeren.

Du har kanskje hørt om Accelerated Learning – en undervisningsmodell som kombinerer teori og praksis i direkte dialog med arbeidsgivere.

AW Academy var først ute i Norge med å tilby kostnadsfri intensivutdanning som leder til jobb. De spesialiserer seg på fagområder med kompetansemangel og garanterer jobb ved fullført utdanning.

AW Academy er ansvarlige for utdannelsen. Søsterselskapet Academic Work håndterer rekruttering og ansettelse etter utdanningen. Når du har fullført programmet, blir du utplassert hos en bedrift med mål om fast stilling etter senest 12 måneder. 

– Vårt aller første program i Norge ble en så stor suksess at vi måtte stenge prosessen to måneder før søknadsfristen. Vi ser at tilbudet er attraktivt, både for kandidater og for selskapene som trenger kompetansen, forteller Johan Bäck Persson, administrerende direktør i AW Academy.
Nå lanserer de tre program med oppstart til våren.

Johan Bäck Persson. Foto: AW Academy.
Johan Bäck Persson. Foto: AW Academy.

Blir du utvikler, er fremtiden bænkers

 Vil du bli utvikler? Det er du ikke alene om, men med en intensivutdanning kan du sikre deg et forsprang. AW Academy lanserte nylig en utdanning i programmeringsspråket C# og plattformen .NET. I løpet av 12 intensive uker lærer du fullstack utvikling. Programmet starter med backend, helt ned i databasen, så frontend, som er selve brukeropplevelsen. Til slutt setter dere alt sammen til en fullverdig webløsning.

Når du har fullført programmet er du utdannet utvikler, det vil si backend, frontend eller fullstack-programmerer.

– C# .NET er kult fordi du kan jobbe kryssplattform med backend, fullstack og frontend, sier Tomas Sandnes, lærer ved AW Academy.

Er dette noe for deg? Les om muligheten »

IT-sikkerhet – et sikkert karrierevalg

Samfunnet og næringslivet blir stadig mer sårbare for digitale trusler og angrep. En intensivutdanning i Cyber Security gjør deg klar for å møte og håndtere det raskt voksende trusselbildet. Du lærer om ulike typer dataangrep, programmering og scripting. Du får også en grundig innføring i sikkerhetsrisiko, risikoanalyse og sikkerhetsovervåking. Denne intensivutdanningen gir deg karrieremuligheter innen strategisk sikkerhet, driftssikkerhet og teknisk sikkerhet.

Interessert? Les om muligheten »

Skap verdi med data 

Liker du tall, ser nye muligheter og finner løsninger? Da er dataanalytiker et sikkert yrkesvalg. Med en intensivutdanning i Data Engineering & Analytics får du kompetanse innen prosessering av data, analyse og kunstig intelligens. Ved å samle inn og tolke data kan du hjelpe bedrifter med å skape store verdier – alt fra vekst til automatisering av prosesser og utvikling av tjenester. Denne intensivutdanningen tar deg fra A til Å innen data. Du lærer også å bruke verktøy, metoder og teknikker som ruster deg for arbeidslivet.

Nysgjerrig? Les om muligheten »

Intensivutdanningen hos AW Academy passer for alle, uansett bakgrunn. Rekrutteringsprosessen fokuserer utelukkende på evner, motivasjon og egenskaper.

– IT er et stort satsningsområde for bedrifter i alle bransjer. Det betyr at det finnes mange spennende muligheter for de som vurderer en ny karrierevei. Og med en intensivutdanning får du et forsprang inn i bransjen, sier Bäck Persson.