BEDRIFTSTEKNOLOGI

3G-mobil = bikinidamer

3G betyr Girls, Games and Gambling. I Japan er de allerede godt igang med dame-biten. Ring en dame med bikini idag, papa-san!

6. des. 2001 - 11:53

Den nye FOMA-tjenesten startet i Japan den 19. november i år. Under navnet i-motion ruller DoCoMo ut avanserte tjenester for de nyeste telefonene. Så langt er det stort sett bare NEC som har levert terminaler til tjenesten, og disse måtte kalles tilbake i første omgang, men er nå på markedet igjen.

Den japanske nyhetstjenesten Nooper.com har tatt endel bilder av hvordan dagens multimedia-mobiltjenester ser ut. Ikke overraskende er halvnakne damer involvert.


Under overskriften Bikini Girls, Virtual Boys and Pussycats, har Nooper lagt ut diverse skjermbilder som viser hva 3G kan brukes til. Klikk på de blå pilene for å se bildene. (Hentet fra http://nooper.co.jp/showcase).

Forskjellig typer innhold i i-motions 3G-tjeneste. <i>Foto: Nooper</i>
Forskjellig typer innhold i i-motions 3G-tjeneste. Foto: Nooper
Bikinidamer i i-motions 3G-tjeneste. <i>Foto: Nooper</i>
Bikinidamer i i-motions 3G-tjeneste. Foto: Nooper
Datasenterproduktene, som er kjernen i vårt produktspekter, har en inntektsvekst på hele 44 prosent fra 2022 til 2023. Den trenden har fortsatt i år, og nå i januar opplevde vi nettopp tidenes beste salgsmåned, sier Anna-Karin Østlie.
Les også

«Ukjent» norsk programvare har millioner av brukere

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra