BEDRIFTSTEKNOLOGI

Adobe skal rydde i dokumentbunken 

Lanserer nettsky for papir.

Innebygd løsning for elektroniske signaturer skal fungere på tvers av dokumenter.
Innebygd løsning for elektroniske signaturer skal fungere på tvers av dokumenter. Bilde: Ben Child
17. mars 2015 - 10:02

Adobe har allerede suksess med sin Creative Cloud, samt markedsføring-plattformen Marketing Cloud, og nå skal selskapet revolusjonere hvordan vi behandler tradisjonelle, papirbaserte dokumenter. Dette skal selvsagt skje med hjelp av nettskyen. 

Document Cloud baserer seg på Adobe Acrobat, og løsningen gjør det for eksempel mulig å skanne dokumenter med mobiltelefonen, som deretter kan redigeres og signeres digitalt. 

Det finnes også muligheter for å opprette, godkjenne og følge opp dokumenter på forskjellige plattformer, og man kan lagre disse på nettet og dele dem med andre.

En digital hverdag

Poenget til Adobe er at alle andre bransjer har flyttet seg til skyen, mens papir og dokumenter fremdeles befinner seg fysisk på skrivebordet. Document Cloud skal sette fart på å flytte også dette arbeidet over til digitale formater, sier Adobe. 

Det er i hovedsak snakk om to apper, Acrobat Mobile og Fill & Sign, der alt arbeidet med å skanne, redigere og signere dokumenter skal utføres. Det er støtte for å bruke kameraet på smarttelefonen for å skanne papirene. Elektroniske signaturer er inkludert i alle typer dokumenter, slik at prosessen skal være svært rask. 

Fill & Sign-appen skal være den enkle løsningen for skanning og signering, mens Acrobat Mobile skal gjøre det mulig å utføre tyngre redigering av dokumenter. Begge appene kommer til iOS og Android. 

Det loves også integrasjon med Creative Cloud og Marketing Cloud, og kunder av Creative Cloud vil få automatisk tilgang til dokument-skyen. Det loves lansering i løpet av de kommende 30 dagene. Prisen for tjenesten er 12,99 dollar i måneden, og det finnes også et Pro-abonnement med mer funksjonalitet. Mer info ligger hos Adobe.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.