BEDRIFTSTEKNOLOGI

Adressa.no nede for telling

En feil i Adresseavisens datasystemer medfører mager nyhetsdekning for hele Midt-Norges lokalavis. De håper å være oppe igjen om ikke lenge.

9. nov. 2001 - 13:54

Besøkende på Adresseavisens nettsted har i flere dager møtt nettsider litt utenom det vanlige. Besøkende blir automatisk rutet til avisens fotball-web, der store nakne flater med spredt nyhetsstoff møter leseren.

Følgende feilmelding er lagt ut:
Nyhetsproduksjonen på adressa.no er i full drift. Vi jobber fortsatt med å finne feilen som tok ned nettstedet. Derfor vil servicen fortsatt være noe begrenset en stund til. Fotballwebben og våre Finn-tjenester er ikke berørt av disse problemene

- Det er noe teknisk krøll hos oss, så vi har fått opp en midlertidig løsning mens vi graver i systemene, sier vaktsjef Marit Tobiassen til digi.no.

Avisen har hatt problemer siden onsdag ettermiddag, men Tobiassen sier det ikke skyldes virus eller cracker-angrep. Avisen regner med å være oppe igjen fredag kveld eller lørdag.

Det lot seg ikke gjøre å komme i kontakt med avisens IT-avdeling da artikkelen ble skrevet, til tross for gjentatte forsøk i diverse kanaler.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra